Apparaten en accessoires
Groentenbouillonpasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas (optioneel) in stukken (3 cm)50 g
-
bleekselderij in stukken200 g
-
wortelen in stukken250 g
-
uien in helften100 g
-
tomaten in stukken100 g
-
courgettes in stukken150 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons50 g
-
gedroogd laurierblad (optioneel)1
-
gemengde verse kruiden (bijv. basilicum, salie, rozemarijn), alleen de blaadjes6 takjes
-
verse peterselie4 takjes
-
grof zout120 g
-
30 g waterdroge witte wijn30 g
-
olijfolie1 eetlepel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 porties
Eiwitten
28 g
Calorieën
2226 kJ /
533 kcal
Vetten
29 g
Vezels
18.4 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mangochutney
1 godz. 20 min
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Aardappeltortilla met chorizo
50 min
Kruiden- en citroenzout
1 godz.
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4 godz. 45 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Vijgenmosterd
25 min
Tomaat en Chili jam
1 godz. 15 min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 godz.